KELA Flavoria 2,4 l - garnek ze stali nierdzewnej z pokrywką

SKU: VMA824705
KOD PRODUCENTA: KE-10172
EAN: 4025457101724
Na stanie
455.99 zł
Dostawa od 3 do 7 dni
Kategoria: Garnki
Producent: KELA
  • Wymiary: 344 x 284 x 181 mm
  • Waga produktu: 3777 g

 

KELA Flavoria 2,4 l - garnek ze stali nierdzewnej z pokrywką

KELA Flavoria 2,4 l to elegancki garnek z pokrywką, wykonany ze stali nierdzewnej, idealny do gotowania na wielu rodzajach kuchenek - gazowej, elektrycznej, ceramicznej i indukcyjnej. Posiada średnicę 20 cm i pojemność 2,4 litra, dzięki czemu jest idealny do przygotowywania większych porcji potraw. Grubość ścianek wynosząca 0,06 cm gwarantuje równomierne i szybkie rozprowadzanie ciepła. Garnek jest uniwersalny w zastosowaniu i doskonale sprawdzi się przy przygotowywaniu różnego rodzaju dań - od tradycyjnych po nowoczesne.

Wyposażony w szklaną pokrywkę z odpowietrznikiem oraz miarkę wewnątrz, gwarantuje wygodne i bezpieczne użytkowanie. Można go zmywać w zmywarce, a dzięki dno produkowane metodą impact bonding jest odporny na uszkodzenia. KELA Flavoria 2,4 l to nie tylko praktyczny, ale również piękny i stylowy dodatek do Twojej kuchni, który z pewnością będzie służyć przez wiele lat. Dzięki gwarancji producenta na 5 lat, masz pewność, że dokonałeś dobrego wyboru.

Dane techniczne:

  • Marka: KELA
  • Kod producenta: KE-10172
  • Model: KELA Flavoria
  • Seria: Kela Flavoria
  • Budowa: pozostałe
  • Grubość ścianki (cm): 0.06
  • Kolor: Stal nierdzewna
  • Kształt: Okrągłe
  • Materiał: Stal nierdzewna
  • Pojemność (L): 2.4
  • Powłoka: bez powłoki
  • Przeznaczenie: klasyczny
  • Styl: tradycyjne
  • Średnica (cm): 20.0
  • Typ: z pokrywką
  • Typ kuchenki: gazowa, elektryczna, ceramiczna, indukcyjna
  • Wielkość: duże
  • Wysokość (cm): 10.00
  • Zakres temperatur: do 220°C bez pokrywki; z pokrywką do 180°C
  • Zastosowanie: Uniwersalne
  • Zmywarka: tak
  • Pozostałe informacje: Istotne informacje: Szklana pokrywka z odpowietrznikiem, gwarancja producenta: 5 lat, miarka wewnątrz garnka, dno produkowane metodą impact bonding