Termos na jedzenie ze sporkiem Classic Legendary 0,4 l Stanley - matte black

SKU: VMA373626
KOD PRODUCENTA: 10-09382-005
EAN: 6939236373210
Na stanie
326.22 zł
Dostawa od 3 do 7 dni
Kategoria: Termosy na jedzenie
Producent: Stanley
  • Wymiary: 400 x 550 x 250 mm
  • Waga produktu: 340 g

 

Termos na jedzenie ze sporkiem Stanley Legendary Classic 0,4 l

Termos obiadowy 0,4 Litra ze sporkiem Stanley Classic Legendary to kompaktowy pojemnik / naczynie izolowane próżniowo o stalowych ściankach na zimne i ciepłe posiłki. Kompaktowy rozmiar i pojemności termosu jest idealnym rozwiązaniem, aby przechować i zjeść smaczny i pożywny posiłek w pracy, szkole lub w podróży. Średnica pasuje zarówno do męskiej jak i damskiej dłoni.

Podwójne stalowe ścianki ze stali z izolacją próżniową oraz izolowany korek sprawią, że Twój posiłek długo pozostanie w temperaturze znacznie różniącej się od temperatury otoczenia. Gdy termos jest pełny utrzyma temperaturę posiłku do 7 godzin. Korek wyposażony jest w silikonową uszczelkę gwarantującą 100% szczelności. Szeroki wlot o średnicy 7 cm ułatwia napełnianie, oraz mycie termosu na jedzenie.

Dołączony do termosu spork; łyżka i widelec w jednym sprawiają, że wszystko czego potrzebujesz, aby zjeść smaczny i pożywny posiłek masz zawsze pod ręką.

Najważniejsze cechy termosu na jedzenie Legendary Classic 0,4 l Stanley:

  • Termos na jedzenie, termos obiadowy
  • Przeznaczenie: do pracy, turystyka, podróże, piesze wędrówki, biwak, kemping
  • Stal nierdzewna 18/8
  • Bez BPA
  • Dwuścienna izolacja próżniowa
  • W 100 % szczelny
  • Zintegrowany stalowy spork
  • Można myć w zmywarce
  • Pojemność: 0,4 l
  • Właściwości termiczne: zimno do 7 h*, ciepło do 7 h*

*Podawane parametry dotyczące utrzymania temperatury dotyczą pełnego naczynia, nieotwieranego przez określony czas. Otwieranie naczynia i częściowe opróżnianie wiąże się z szybszą utratą początkowej temperatury. Dla wydłużenia czasu utrzymania temperatury zaleca się, aby najpierw wypełnić naczynie gorącą wodą i pozostawić na pięć minut szczelnie zamknięte, po czym opróżnić i napełnić docelowym napojem lub potrawą oraz szczelnie zamknąć. W przypadku, gdy przechowywany ma być produkt zimny lub chłodny należy użyć wody zimnej.